TraiteurVerras uw gasten met de overheerlijke keuken van La Vigna bij u thuis en op uw feestjes!
Wij verzorgen uw feestjes, diners, housewarmingparties, enz… die u bij u thuis organiseert of op een andere originele locatie wenst te geven en dit van 2 tot 40 personen.

In overleg en rekening houdend met uw wensen en budget kunnen wij u verschillende menu's voorstellen.

Wij hebben formules voor recepties, koude of warme buffetten of een diner aan tafel. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om uw wensen met ons te bespreken.

Onze gerechten worden zo samengesteld dat (afhankelijk van het aantal personen dat u ontvangt) u alles op een eenvoudige manier kan opwarmen.

Net zoals in ons restaurant werken we ook voor uw evenement enkel en alleen met dagverse producten en we kunnen u dan ook verschillende seizoensgebonden creaties aanbieden.

Voor groepen tot 10 personen kunnen wij onmiddellijk leveren, voor grotere groepen vragen wij u minimum 48 uur op voorhand te reserveren.
Gerechten en schotels kunnen afgehaald worden in onze zaak gelegen aan de Hendrik Consciencestraat 22 te 2800 Mechelen. Bij afhalen krijgt u van ons een korting van 6%!

Ter info: Wij vragen een borg voor de meegeleverde schotels en toebehoren. Deze waarborg wordt u natuurlijk terugbetaald als u ons alles terugbezorgt.

Restaurant
La Vigna

H. Consciencestraat 22
2800 Mechelen
Tel./Fax: +32 (0)15/41.09.24

restaurantlavigna@gmail.com

Gesloten op zaterdagmiddag,
maandagavond en donderdag.

Volg ons op Facebook   Vind ons op Tripadvisor   Vind ons op Resto.be   Reserveer je tafel

© 2024 Restaurant La Vigna
Website created by Comito Consulting
Back to Top